Optimizacija za tražilice (SEO)

Optimizacija za tražilice (SEO) je praksa povećanja količine i kvalitete prometa na vašoj web stranici putem organskih rezultata na tražilicama.

Sve glavne tražilice kao što su Google, Bing i Yahoo imaju primarne rezultate pretraživanja, gdje se prikazuju web stranice i drugi sadržaji, kao što su videozapisi ili lokalni sadržaji, a rangiraju se na temelju onoga što tražilice smatraju najrelevantnijim za njihove korisnike. Ništa se ne mora platiti, u odnosu na plaćene oglase poput Google Adwords. Besplatno je, a stvarno odlično!

img
Kako bi se web stranice pojavile na visokim pozicijama u rezultatima pretraživanja, SEO pokušava oblikovati web stranicu prema Googleovom algoritmu. Iako Googleov algoritam ostaje tajna, više od desetljeća iskustva u SEO rezultiralo je prilično dobrom idejom o važnim čimbenicima.

Naše glavne usluge optimizacija za tražilice uključuju:

Organska pretraga
Organska pretraga
Organski rezultati pretraživanja prikazuju se kao rezultati tražilice koji se pojavljuju zbog njihove relevantnosti za traženim pojmovima. Našim uslugama dobit ćete vrhunsku pozicioniranost na tražilicama za ključne riječi važne za Vaš posao, nadmašujući konkurenciju.
SEO na web stranici
SEO na web stranici
SEO na web stranici ima veze s elementima Vaše web-lokacije i uključuju tehničke postavke - kvalitetu vašeg koda - tekstualni i vizualni sadržaj te jednostavnost upotrebe web-lokacije. Sve naše web stranice maksimalno su optimizirane za najbolju poziciju na tražilicama.
Izgradnja veza (Link building)
Izgradnja veza (Link building)
Link building je umjetnost. To je gotovo uvijek najzahtjevniji dio SEO posla, ali i onaj najkritičniji za uspjeh. Gradnja veza zahtijeva kreativnost i upornost. Nijedna kampanja za izgradnju veza nije ista, a način na koji odlučite graditi veze ovisi o uspješnosti Vaše web stranice na tražilicama.

Analiza web stranice

Svaka web stranica koju izgradimo detaljno je praćena analitičkim podacima kojima pratimo napredak kroz vrijeme i time ju možemo optimizirati kako vrijeme prolazi. Pomozimo Vam podići Vaš posao online i izgraditi ga do savršenstva, pošaljite nam upit sada!
img

Pogledajte kako je vaša stranica optimizirana

Naš tim stručnih SEO suradnika savršen je odabir za uspješno partnerstvo.

Poruka poslana, hvala! Odgovorit ćemo vam u najkraćem roku.